Skip to content
EtusivuAjankohtaistaEsedun palvelut koronavirustilanteessa

Esedun palvelut koronavirustilanteessa

18.03.2020

Olemme koonneet oheen palveluidemme toiminnoista tiedot koronavirustilanteessa. Esedu siirtyi etäopetukseen 18.3. alkaen ja samalla kaikki toimipisteemme on suljettu 13.4. saakka.

EseduPISTEet

EseduPisteet puhelinpäivystävät Mikkelissä ja Pieksämäellä arkipäivisin klo 10-14.

 Pieksämäki

  • Puhelinpäivystys: arkisin klo 10-14
  • Minna Nykänen puh. 040 305 6605

 Mikkeli

  • Puhelinpäivystys: arkisin klo 10-14
  • Helena Harmonen puh. 050 389 1278

Todistusjäljennökset

Koronavirustilanteen vuoksi todistusjäljennöstilauksia ei voida toimittaa koulun ollessa kiinni.

Opiskeluhuollon palvelut

Kuraattori, psykologit ja oppilaitospastori

Jokaista koskee tällä hetkellä muutokset arjessa, jotka syntyivät yllättäen COVID – 19 pandemian vuoksi. Kuraattorit ja psykologi ovat opiskelijoiden käytettävissä samoissa asioissa kuten ennenkin. Mielen päällä voi tällä hetkellä myös olla paljon asioita liittyen poikkeustilanteeseen, esim. etänä opiskeluun, omaan hyvinvointiin tai arjen uudelleen järjestämiseen. Jos huoli herää, joko opiskelija tai huoltaja voi olla tarvittaessa yhteydessä kuraattoriin tai psykologiin.

Jos koronatilanne tai jokin muu askarruttaa mieltäsi, kuraattorit ja psykologit Mikkelissä ja Pieksämäellä palvelevat sähköpostin, Wilman kautta tai puhelimitse. Yhteystiedot löydät osoitteesta: https://www.esedu.fi/opiskelijalle/kuraattorit-ja-psykologit/.

Mikkelissä oppilaitospastori Jaana Pietiläinen on tavoitettavissa sähköpostitse tai puhelimitse (puh. 0400 143 269, jaana.pietilainen@evl.fi),

Opiskeluterveydenhuolto

Pieksämäki
Pieksämäellä opiskeluterveydenhuolto päivystää joka päivä klo 8-15 Huoltsikalla, Keskuskatu 32. Soita ensin terveydenhoitajalle puh. 040 305 6613. Flunssaisena ei vastaanotolle! Nuorten sairaanhoitajan vastaanotto on Pientareella. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista.

Mikkeli
Koronavirustilanteen vuoksi opiskeluterveydenhuollon henkilökuntaa on siirretty muihin töihin. Sen vuoksi vastaanotto on vain Otavankatu 4:ssä (huom. saavu vastaanotolle hautausmaan päädyssä olevasta ovesta). Keskiviikosta 1.4. alkaen vastaanotolle voi hakeutua ainoastaan soittamalla etukäteen puh. 044 794 5086. Avointa vastaanottoaikaa ei siis ole. Wilman kautta asioidessasi laita viesti th Hanna-Riikka Kankaiselle.

Ethän tule vastaanotolle, mikäli sinulla on hengitystieoireita. Mikäli sinulla on hengitystieoireita soita suoraan päivystysapuun p. 015 116 117.

Odotustiloissa pyydämme teitä istumaan ainakin 1,5 m päässä oman perheen ulkopuolisista ihmisistä, sekä huomioimaan että odotustiloissa ei saa oleskella yli 5 henkilöä samanaikaisesti. Tarvittaessa ulkona oman vuoron odottaminen on suotavaa.

Kutsuntatarkastusten osalta ei vielä toistaiseksi aikataulua selvillä. Kun tilanne selkiytyy on terveydenhoitaja yhteydessä suoraan kutsuntaikäiseen nuoreen.

Yhteystiedot löydät osoitteesta: https://www.esedu.fi/opiskelijalle/opiskeluterveydenhuolto/

Opiskelijatoiminta

Voit myös olla yhteydessä opiskelijatoiminnan ohjaajaan: Mikkelissä Sanna Airas (puh. 040 724 5685, sanna.airas@esedu.fi) ja Pieksämäellä Tuula Lindholm (puh. 040 305 6669, tuula.lindholm@esedu.fi).

Opintojen ohjaus

Kaikki opinto-ohjaajat ovat tavoitettavissa puhelimitse, Wilman tai sähköpostin välityksellä. Yhteystiedot löydät osoitteesta: https://www.esedu.fi/yhteystiedot/opinto-ohjaajat/.

Kahvilat ja ravintolat

Ravitsemuspalvelut on suljettu 18.3. alkaen.

Parturikampaamot ja hoitolat

Parturi-kampaamo OPPI sekä Oiva ja Olivia hoitolat Mikkelissä ja Kaunola Pieksämäellä on suljettu toistaiseksi. Kaikki ajat ovat peruutettu eikä uusia aikoja voi varata, ennekuin tilanne normalisoituu. Tavoittelemme aikoja varanneita asiakkaita puhelimitse tai viestein.  Asiakaspalvelupuhelimiin emme vastaa koulun kiinniolemisen aikana.

Eläinhoitola Salotassu on myös suljettu toistaiseksi.

 

KasvuEsedu

KasvuEsedun koulutuksiin liittyvät yhteydenotot toivomme tehtävän puhelimitse numeroon 040 725 8358.

Ohjausta etäopiskeluun

Mikkelin ja Pieksämäen Entteristä saa etäohjausta etäopiskeluun. Etäohjaus tapahtuu Office365 Teams työkalun avulla. Tutustu Entterin etäohjaus ohjeisiin ja videoon: https://www.esedu.fi/eesedu/tuki-ja-opastus/entteri/

Entterin etäohjaus toimii Entterin normaalin aukiolon mukaisesti. Voit siis soittaa, lähettää Whatsapp viestiä, laittaa sähköpostia sähköpostiin eesedu@esedu.fi tai ottaa etäyhteyden Entterin etäohjaus Teamsillä.

Onko sinulla tarvetta koulun koneilla toimiville ohjelmistoille kotikäyttöön? Voit olla yhteydessä IT-tukeemme sähköpostitse (it-tuki@esedu.fi) asian tiimoilta.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteys osoitteeseen info@esedu.fi

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021