Skip to content
EtusivuAjankohtaistaEsedu siirtyy etäopetukseen ja sulkee toimipisteet 18.3. alkaen

Esedu siirtyy etäopetukseen ja sulkee toimipisteet 18.3. alkaen

16.03.2020

Esedun opiskelijat siirtyvät etäopetukseen 18.3.2020 alkaen ja oppilaitoksen toimipisteet suljetaan. Opiskelijat jäävät kotiin etäopiskelemaan. Koulutus- ja oppisopimusjaksoilla olevat opiskelijat menevät työssäoppimispaikkoihinsa, mikäli työpaikka ei ohjeista muuta. Etäopiskeluun annetaan ohjeet opiskelijoille Wilmassa.

Etäopetukseen siirrytään 18.3.2020 alkaen ainakin 13.4.saakka. Esedun valmiusryhmä eli esimiehet seuraavat tilannetta ja jatkavat tarvittaessa etäopetuksen kestoa. Vastuuohjaajat ja opetuksesta vastaavat opettajat kertovat etäopiskelusta ja sen ohjauksesta opiskelijoille Wilma-viestillä. Entteri ja tietohallinto ohjaavat ja opastavat henkilöstöä ja opiskelijoita etäopetusjärjestelmien käytössä. Opinto-ohjaajat ovat tavoitettavissa puhelimitse, Wilman tai sähköpostin välityksellä.

Koulutus- ja oppisopimusjaksoilla olevat opiskelijat voivat jatkaa opintojaan, mikäli työpaikka ei ohjeista muuta. Jos koulutus- tai oppisopimusjakso keskeytetään työpaikan toimesta, opiskelija ottaa yhteyttä vastuuohjaajaan. Sopimuksiin perustuvien koulutusten järjestämisestä (esimerkiksi työvoimakoulutus) sovitaan yhteistyökumppanien kanssa mahdollisimman nopeasti ja niitä voi toteuttaa vain etänä.

Henkilöstö voi käydä tiistaina 17.3. työpaikalla, toimipisteet suljetaan keskiviikosta 18.3. alkaen. Kukin esimies määrää tarvittavat henkilöt etätöihin 18.3. alkaen.

Opiskelijaravintolat ja opiskelija-asuntola lopettavat toimintansa. Hakupalvelut hoidetaan etänä, mikäli se on mahdollista. Kukin välttää yleisillä paikoilla oleilua.  Esedu noudattaa valmiuslakia, jonka valtioneuvosto asettaa 17.3.

Lisätietoja:

Median yhteydenotot:
Arja Seppänen puh. 044 711 5691

Tietohallinto ja tilat:  
tietohallintopäällikkö Mika Pynnönen
puh. 044 7115 487, mika.pynnonen@esedu.fi

Ruokapalvelut:  
ruokapalvelupäällikkö Terttu Pulkkinen
puh. 044 7115 240, terttu.pulkkinen@esedu.fi

Opiskelijoiden opintoihin liittyvät kysymykset:  
Ryhmän vastuuohjaaja tai opinto-ohjaaja

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021