Skip to content
EtusivuAjankohtaistaEsedu hankkii aloittaville perustutkinto-opiskelijoille tietokoneet elokuusta alkaen

Esedu hankkii aloittaville perustutkinto-opiskelijoille tietokoneet elokuusta alkaen

15.03.2021

Etelä-Savon ammattiopisto Esedu hankkii kaikille ensi elokuusta lähtien aloittaville perustutkinto-opiskelijoilleen kannettavat tietokoneet. Koneet hankitaan tänä keväänä toisen asteen yhteishaun kautta valituille perustutkinto-opiskelijoille ja myös ammatilliseen koulutukseen valmentavaan koulutukseen (VALMA) valituille opiskelijoille.

”Haluamme tukea koneiden hankinnalla opiskelijoiden digikansalaisuuden edistämistä. On tärkeää, että opiskelijoillamme on työelämän vaatimat digitaidot hallussaan meiltä valmistuessaan”, kertoo Esedun tietohallintopäällikkö Mika Pynnönen. ”Myös työelämältä olemme saaneet toiveen, että opiskelijoilla on hyvä olla oma tietokone työelämäjaksoillaan.”

Tietokoneet ovat ammattiin opiskelevilla päivittäisessä käytössä. Koneiden hankinta tukee myös opiskelijoiden yhdenvertaisuutta. Esedu haluaa taata opiskelijoilleen samanlaiset laitteet opintojen suorittamiseen.
”Koneen hallinta edistää myös opiskelijan omaa vastuullisuutta. Hänen tulee itse kantaa vastuu tietokoneestaan opintojensa ajan”, Pynnönen kertoo.

Lisätietoja:
tietohallintopäällikkö Mika Pynnönen puh. 044 711 5487

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021