Skip to content
EtusivuAjankohtaistaArki-hankkeessa tuotettu videoita huolto- ja korjauspalveluista

Arki-hankkeessa tuotettu videoita huolto- ja korjauspalveluista

12.04.2022

Energian sekä raaka-aineiden järkevällä käytöllä voimme kuluttajina luoda turvaa entistä epävarmempaan yhteiskuntaan. Vastuulliseen kuluttamiseen tähtäävä kiertotalousajattelu on osa yhteiskunnan arkea sen kaikilla sektoreilla. Kotitalouksien kestokulutushyödykkeiden eliniän pidentäminen huolto- ja korjaustoiminnalla on kiertotalouden ydintä, ja selkeästi nouseva trendi.

Arki-hankkeessa tuotetut videot esittelevät Mikkelin alueen pk-yrittäjiä, jotka huolehtivat omalla rautaisella ammattitaidollaan tuotteiden elinkaaren pidentämisestä. Kuluttajina meillä on mahdollisuus tehdä pieniä arjen ekotekoja. Voimme valita vastuullisia vaihtoehtoja, ja samalla auttaa alueen osaavia käsiä jatkamaan ja kehittymään.

Videoilla esitelty, uunituore www.arjenkiertotalous.fi -sivusto kokoaa jatkossa Mikkelin seudun kiertotalouden kiinnostavimmat ajankohtaisuudet. Sivustolle on koottu palveluhakemisto, joka mahdollistaa huolto- ja korjauspalvelujen kysynnän ja tarjonnan nykyistä helpomman kohtaamisen. Sen avulla löydät paikalliset tekijät arjen huolto- ja korjaushaasteisiin.

Arki-hanketta rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus, Euroopan sosiaalirahasto.

Lisätietoja: Esa Kohvakka puh. 044 711 5356

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021