Skip to content
EtusivuAjankohtaistaArjen kiertotalouden palvelusivusto avattu

Arjen kiertotalouden palvelusivusto avattu

11.05.2022

Mikkelin seudun uusi kiertotalouden palvelusivusto on nyt avautunut. Sivusto kokoaa jatkossa alueen kiertotalouden kiinnostavimmat ajankohtaisuudet. Sivustolle on koottu palveluhakemisto, joka mahdollistaa huolto- ja korjauspalvelujen kysynnän ja tarjonnan nykyistä helpomman kohtaamisen. Sen avulla löydät paikalliset tekijät arjen huolto- ja korjaushaasteisiin.

Huolto- ja korjaustoiminnalla voit jatkaa sinulle tärkeiden esineiden elinkaarta. Teet samalla ekoteon, sillä kulutusta kannattaa suunnata palveluihin uuden ostamisen sijaan. Se on lähes aina ympäristön kannalta edullisin vaihtoehto.

Esedulla haluamme varmistaa, että kiertotalous näkyy myös koulutuksessamme. Tämän vuoksi kiertotalous on näkyvästi esillä myös arjessamme. Olemme viime viikkojen aikana panostaneet esimerkiksi pyöräilyyn sekä opiskelijoiden ja henkilöstön polkupyörien huoltoon. Lisäksi olemme tuoneet esedulaisille tietoon arjen vinkkejä vaatehuoltoon.

Esedun hallinnoimassa Arjenkiertotalous (Arki) -hankkeessa edistetään kiertotalouden konkreettista toteutumista Mikkelin alueella. Tutustu hankkeeseen sekä tuoreeseen sivustoon. Ja kysy rohkeasti meitä mukaan avuksesi.

Lisätietoja: Esa Kohvakka puh. 044 711 5356

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021