Skip to content

Terveys- ja hyvinvointiauto ReissuEllu

Terveys- ja hyvinvointiauto ReissuEllu on moderni liikkuva oppimisympäristö, joka mahdollistaa sekä opiskelijoiden osaamisen kehittymisen että myös sosiaali- ja terveyspalveluiden viemisen lähelle asiakkaita. ReissuEllu –auton tietoliikenneyhteydet ja varustelu on suunniteltu siten, että siellä voidaan toteuttaa asiakkaiden vastaanottotyötä.

ReissuEllu tarjoaa uudenlaisen oppimisympäristön Esedun sosiaali- terveysalalle ja samalla ainutlaatuisen mahdollisuuden työelämäyhteistyölle Essoten kanssa. Lisäksi yrityksillä on mahdollisuus saada palveluitaan näkyväksi ReissuEllu –auton toiminnan kautta.

ReissuEllu on osa Esedun uusia työelämäyhteistyössä koordinoituja oppimisympäristöjä. Terveys- ja hyvinvointiauto kiertää Essoten toiminta-alueella tuoden erilaisia sosiaali- ja terveyspalveluja kuntalaisille aivan uudella ja innovatiivisella tavalla.

Lisätietoa

opettaja, projektiasiantuntija Satu Tynkkynen
puh. 040 831 6536 
satu.tynkkynen@esedu.fi

ReissuEllu – Hyvinvointia kehittävä liikkuva oppimisympäristö on hanke, jossa rakennetaan uudenlainen terveyttä ja hyvinvointia kehittävä pyörillä liikkuva oppimisympäristö. Hanke koostuu kahdesta hankekokonaisuudesta; EAKR ja ESR. Hankekokonaisuuksia hallinnoi Etelä-Savon Koulutus Oy, Esedu, joka vastaa kokonaisuudessaan EAKR –hankkeesta. ESR –hankkeessa osatoteuttajina ovat Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Essote ja Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy. Hankkeen toiminta-aika on 1.6.2019-331.5.2022. Hankkeen rahoittavat viranomaiset ovat Etelä-Savon maakuntaliitto (EAKR) ja Etelä-Savon ELY –keskus (ESR).

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021