Skip to content

Terveys- ja hyvinvointiauto ReissuEllu

Terveys- ja hyvinvointiauto ReissuEllu on moderni liikkuva oppimisympäristö, joka paitsi mahdollistaa opiskelijoiden osaamisen kehittymisen myös sosiaali- ja terveyspalveluiden viemisen lähelle asiakkaita. ReissuEllu –auton tietoliikenneyhteydet ja varustelu on suunniteltu siten, että siellä voidaan toteuttaa asiakkaiden vastaanottotyötä.

ReissuEllu tarjoaa uudenlaisen oppimisympäristön Esedun sosiaali- terveysalalle, mutta myös samalla ainutlaatuisen mahdollisuuden työelämäyhteistyölle Essoten. Lisäksi yrityksillä on mahdollisuus saada palveluitaan näkyväksi ReissuEllu –auton toiminnan kautta.

ReissuEllu on osa Esedun uusia työelämäyhteistyössä koordinoituja oppimisympäristöjä. Terveys- ja hyvinvointiauto kiertää Essoten toiminta-alueella tuoden erilaisia sosiaali- ja terveyspalveluja kuntalaisille aivan uudella ja innovatiivisella tavalla. Palvelujen vieminen lähelle kuntalaisia tulee myös Esedun vuoden 2020 kestävän kehityksen teemaa.

Lisätietoa

opettaja Satu Sundell
puh. 040 616 4113
satu.sundell@esedu.fi

projektipäällikkö Teija Räihä
puh. 044 711 5826
teija.raiha@esedu.fi

ReissuEllu – Hyvinvointia kehittävä liikkuva oppimisympäristö on hanke, jossa rakennetaan uudenlainen terveyttä ja hyvinvointia kehittävä pyörillä liikkuva oppimisympäristö. Hanke koostuu kahdesta hankekokonaisuudesta; EAKR ja ESR. Hankekokonaisuuksia hallinnoi Etelä-Savon Koulutus Oy, Esedu, joka vastaa kokonaisuudessaan EAKR –hankkeesta. ESR –hankkeessa osatoteuttajina ovat Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Essote ja Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy. Hankkeen toiminta-aika on 1.6.2019-30.11.2021. Hankkeen rahoittavat viranomaiset ovat Etelä-Savon maakuntaliitto (EAKR) ja Etelä-Savon ELY –keskus (ESR).

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021