Skip to content
EtusivuKoulutuksetVerkkokaupan osaaja 15 osp

Verkkokaupan osaaja 15 osp

Tutkinnon osa liiketoiminnan perustutkinnosta

Opiskelupaikka:
Mikkeli
Hakutapa:
Jatkuva haku

Koulutuksen aikana suunnittelet kaupankäynnin käynnistämistä verkossa, lasket sen kannattavuutta ja toteutat teknisesti toimivan verkkokaupan. Sinulla voi olla aito tai kuviteltu liikeidea.

Verkkokaupan osaaja -tutkinnon osan suoritettuasi sinulla on kokonaiskäsitys verkkokaupan perustamisesta. Tunnet aiheeseen liittyvän lainsäädännön, osaat suunnitella liikeidean, hahmottaa verkkokaupankäynnin kuluja, määrittää tuotteille hinnat ja laatia tulosbudjetin. Osaat tehdä verkkosivut WordPress-alustalle, luoda sinne verkkokaupan WooCommercella ja käsitellä tilauksia verkkokaupassa. Opit myös perusteita tuoteteksteistä, tuotekuvista, hakukoneoptimoinnista, kävijäseurannasta ja verkkokaupan markkinoinnista. 

Tutkinnon osan näyttö

Osoitat ammattitaitosi näytössä tuottamalla sisältöä verkkokauppaympäristöön ja toimimalla verkkokaupan tehtävissä käyttäen työympäristönsä keskeisiä välineitä, tietoteknisiä laitteita ja ohjelmistoja.

Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Mikkeli: Otavankatu 4

Verkko-opiskelu

Opinnot toteutetaan monimuoto-opintoina. Koulutus muodostuu lähiopetuksesta, verkko-opinnoista, itsenäisestä opiskelusta sekä työelämässä oppimisesta. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Ajoitettua lähiopetusta on 2-3 päivää viikossa, jolloin opetukseen voi osallistua myös etänä. Itsenäistä verkko-opiskelua on 2-3 päivää viikossa.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelämän tarpeita vastaavaa osaamistasi. Tutkinnon osassa sinulta edellytetään tietotekniikan perusteiden hallintaa.

  • tuotetietojen koostaminen verkkokauppaympäristöön
  • sisällön tuottaminen sähköiseen ympäristöön
  • kannattavuuden arviointi
  • markkinointi ja mainonta digitaalisessa ympäristössä
  • asiakaspalvelu ja kaupankäynti verkossa

Hakeutuminen koulutukseen

Koulutukseen ei ole erillistä hakuaikaa – voit hakeutua opiskelemaan jatkuvan haun kautta. Opintojen aloitus sekä kesto sovitaan hakijakohtaisesti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Tutustu jatkuvaan hakuun

Kesto/laajuus

15 osp / noin 2 kk

Koulutusmaksu

Opetus on maksutonta.

Hakeutuminen

Koulutus ei ole tällä hetkellä jatkuvassa haussa.

Kiinnostaako opiskelu oppisopimuksella?

Opiskelu on mahdollista myös oppisopimuksella. Joko koko opintojen ajan tai lyhyempinä jaksoina.

Tutustu oppisopimukseen

Lisätietoja

HakuPiste

hakupiste@esedu.fi

Mikkeli
Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki
Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021