Skip to content
EtusivuKoulutuksetTyövalmennus asiakasprosessissa 40 osp
Esedun vihreä logotausta

Työvalmennus asiakasprosessissa 40 osp

Tutkinnon osa kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnosta

Opiskelupaikka:
Verkko
Hakutapa:
Jatkuva haku

Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tutkinnon osa kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnosta.

Työvalmennus asiakasprosessissa -tutkinnon osan suoritettuasi osaat arvioida, suunnitella ja käynnistää asiakkaan työvalmennusprosessin, toimia asiakkaan yksilöllisessä työvalmennusprosessissa, käyttää vaihtoehtoisia valmennus- ja arviointimenetelmiä, dokumentoida asiakkaan valmennusprosessin tietosuoja- ja eettiset kysymykset huomioiden sekä arvioida ja kehittää omaa työvalmennuksellista työotettasi työvalmennusprosessissa.

Tutkinnon osan näyttö

Osoitat ammattitaitosi näytössä työvalmennuksen asiakasprosessissa käytännön työtehtävissä asiakkaan työllistymisen eri vaiheissa.

Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Verkko-opiskelu

’’Opinnot toteutetaan pääosin verkko-opintoina ja työelämässä oppien. Koulutuksessa on kuitenkin joitakin ajoitettuja lähi-/ Teams-tapaamisia ja niihin on ehto edeltäville opinnoille tai vastaavalle osaamiselle. Mikäli sinulla on tutkinnon osan suorittamiseen sopiva työsuhde, suosittelemme oppisopimusta.

Tutkinnon osan verkko-opinnot on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelämän tarpeita vastaavaa osaamistasi. Opinnoissa sinulta edellytetään alan ammatillista peruskoulutusta ja/tai vankkaa alan työkokemusta sekä alan työtehtäviin soveltuvaa työ- tai harjoittelupaikkaa.’’Opinnot toteutetaan pääosin verkko-opintoina ja työelämässä oppien. Koulutuksessa on kuitenkin joitakin ajoitettuja lähi-/ Teams-tapaamisia ja niihin on ehto edeltäville opinnoille tai vastaavalle osaamiselle. Mikäli sinulla on tutkinnon osan suorittamiseen sopiva työsuhde, suosittelemme oppisopimusta

Hakeutuminen koulutukseen

Koulutukseen ei ole erillistä hakuaikaa – voit hakeutua opiskelemaan jatkuvan haun kautta. Opintojen aloitus sekä kesto sovitaan hakijakohtaisesti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Tutustu jatkuvaan hakuun

Koulutusmaksu

Koulutusmaksu on 200 €.
HUOM! Koulutusmaksua ei peritä vuonna 2024 aloittavilta opiskelijoilta.

Hakeutuminen

Jatkuva haku, aloitus sopimuksen mukaan.

Hae koulutukseen

Kiinnostaako opiskelu oppisopimuksella?

Opiskelu on mahdollista myös oppisopimuksella. Joko koko opintojen ajan tai lyhyempinä jaksoina.

Tutustu oppisopimukseen

Lisätietoja

HakuPiste

hakupiste@esedu.fi

Mikkeli
Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki
Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021