Skip to content
EtusivuKoulutuksetTuloksellinen toiminta 20 osp

Tuloksellinen toiminta 20 osp

Tutkinnon osa liiketoiminnan perustutkinnosta

Opiskelupaikka:
Verkko
Hakutapa:
Jatkuva haku

Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tutkinnon osa liiketoiminnan perustutkinnosta.

Tuloksellinen toiminta -tutkinnon osan suorittaneena osaat kuvata organisaation liiketoimintamallin ja kustannusrakenteen, selvittää toiminnan tuottoja ja kustannuksia ja laskea toimintaa kuvaavia tunnuslukuja kannattavuuden osatekijät huomioiden.

Tutkinnon osan näyttö

Osoitat ammattitaitosi näytössä toimimalla erilaisissa käytännön työtehtävissä ja selvittäen organisaation toiminnan tuloksellisuutta ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Verkko-opiskelu

Opiskelija hankkii itse työ-/harjoittelupaikan käytännön opiskeluun ja näyttöön.

Opinnot toteutetaan verkko-opintoina. Koulutus muodostuu ajoitetuista Teams-opetuksista, itsenäisestä työskentelystä Kippo-oppimisympäristössä sekä työelämässä oppimisesta. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Verkko-opinnot soveltuvat sinulle, joka olet siirtymässä tai työskentelet organisaation sisäisen laskennan tehtävissä, joihin kuuluu kannattavuuslaskentaa, talouden suunnittelua ja hinnoittelua.

  • organisaation liiketoimintamalli ja kustannusrakenne
  • toiminnan tuotot ja kustannukset
  • toimintaa kuvaavat tunnusluvut

Hakeutuminen koulutukseen

Koulutukseen ei ole erillistä hakuaikaa – voit hakeutua opiskelemaan jatkuvan haun kautta. Opintojen aloitus sekä kesto sovitaan hakijakohtaisesti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Tutustu jatkuvaan hakuun

Koulutusmaksu

Verkko-opiskelu on maksutonta.

Hakeutuminen

Koulutus ei ole tällä hetkellä jatkuvassa haussa.

Kiinnostaako opiskelu oppisopimuksella?

Opiskelu on mahdollista myös oppisopimuksella. Joko koko opintojen ajan tai lyhyempinä jaksoina.

Tutustu oppisopimukseen

Lisätietoja

HakuPiste

hakupiste@esedu.fi

Mikkeli
Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki
Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021