Skip to content
EtusivuKoulutuksetTekstiili- ja muotialan koneiden huoltaminen ja kunnossapito 30 osp
Esedun vihreä logotausta

Tekstiili- ja muotialan koneiden huoltaminen ja kunnossapito 30 osp

Tutkinnon osa tekstiili- ja muotialan perustutkinnosta

Opiskelupaikka:
Verkko-opiskelu
Hakutapa:
Jatkuva haku

Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tutkinnon osa tekstiili- ja muotialan perustutkinnosta.

Tutkinnon osan suoritettuasi osaat suunnitella ja tehdä tekstiili- ja muotialan koneiden ja laitteiden kunnossapito- ja huoltotöitä. Lisäksi osaat myös arvioida työtäsi.

Tutkinnon osan näyttö

Osoitat ammattitaitosi näytössä käytännön työtehtävissä työskentelemällä tekstiili- ja muotialan työprosessien eri vaiheissa käytettävien koneiden ja laitteiden kunnossapito- ja huoltotehtävissä sekä laatimalla koneiden kunnossapito- tai ennakkohuoltosuunnitelman.

Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Verkko-opiskelu

 

Opinnot toteutetaan pääosin työelämässä siten, että koulutuksen alussa on verkko-opintoina toteutettava orientaatio. Tutkinnon osan opinnoissa sinulta edellytetään oppisopimuspaikkaa.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelämän tarpeita vastaavaa osaamistasi. Tutkinnon osan opinnoissa sinulta edellytetään oppisopimuspaikkaa.

Hakeutuminen koulutukseen

Koulutukseen ei ole erillistä hakuaikaa – voit hakeutua opiskelemaan jatkuvan haun kautta. Opintojen aloitus sekä kesto sovitaan hakijakohtaisesti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Tutustu jatkuvaan hakuun

Koulutusmaksu

Opetus on maksutonta.

Hakeutuminen koulutukseen

Jatkuva haku, aloitus sopimuksen mukaan.

Hae koulutukseen

Kiinnostaako opiskelu oppisopimuksella?

Opiskelu on mahdollista myös oppisopimuksella. Joko koko opintojen ajan tai lyhyempinä jaksoina.

Tutustu oppisopimukseen

Lisätietoja

HakuPiste

hakupiste@esedu.fi

Mikkeli
Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki
Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021