Skip to content
EtusivuKoulutuksetPalkanlaskennan hoitaminen 60 osp

Palkanlaskennan hoitaminen 60 osp

Tutkinnon osa liiketoiminnan ammattitutkinnosta

Opiskelupaikka:
Verkko

Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tutkinnon osa liiketoiminnan ammattitutkinnosta.

Palkanlaskennan hoitaminen -tutkinnon osan suorittaneena osaat laskea palkat palkkakausittain ja laskea vuosilomapalkat sekä hoitaa tilityksiä ja tuottaa raportteja.

Tutkinnon osan näyttö

Osoitat ammattitaitosi näytössä käytännön työtehtävissä laskemalla organisaation palkat myös erityistilanteissa sekä hoitamalla palkanlaskentaan liittyvät tilitykset ja raportit. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Verkko-opiskelu

Opinnot toteutetaan verkko-opintoina. Koulutus muodostuu verkko-opinnoista, itsenäisestä opiskelusta sekä työelämässä oppimisesta. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Teoriaopinnoissa opiskelija tekee käytännön harjoituksia työ-/koulutussopimus-/oppisopimuspaikassaan.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelämän tarpeita vastaavaa osaamistasi. Tutkinnon osassa sinulta edellytetään alan perusosaamista sekä alan työssäoppimis-/oppisopimuspaikkaa tai työpaikkaa.

  • palkkojen laskeminen palkkakausittain
  • vuosilomapalkat
  • tilitykset ja raportit

Hakeutuminen koulutukseen

Koulutukseen ei ole erillistä hakuaikaa – voit hakeutua opiskelemaan jatkuvan haun kautta. Opintojen aloitus sekä kesto sovitaan hakijakohtaisesti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Tutustu jatkuvaan hakuun

Koulutusmaksu

Koulutusmaksu on 125 €.
HUOM! Koulutusmaksua ei peritä vuonna 2024 aloittavilta opiskelijoilta.

Hakeutuminen

Jatkuva haku ei käynnissä toistaiseksi.

Lisätietoja

HakuPiste

hakupiste@esedu.fi

Mikkeli
Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki
Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021