Skip to content
EtusivuKoulutuksetLämpösäädeltyjen elintarvikkeiden kuljettaminen 35 osp
Logistiikan opiskelija ajaa autoa

Lämpösäädeltyjen elintarvikkeiden kuljettaminen 35 osp

Tutkinnon osa logistiikan perustutkinnosta

Opiskelupaikka:
Verkko
Hakutapa:
Jatkuva haku

Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tutkinnon osa logistiikan perustutkinnosta.

Lämpösäädeltyjen elintarvikkeiden kuljettaminen -tutkinnon osan suoritettuasi osaat valmistella, lastata, suorittaa ja purkaa lämpösäädellyn elintarvikekuljetuksen. Toimit työssäsi vastuullisesti ja turvallisesti ja teet yhteistyötä lämpösäädeltyyn elintarvikekuljetukseen liittyvien toimijoiden kanssa.

Tutkinnon osan näyttö

Osoitat ammattitaitosi näytössä suorittamalla lämpösäädellyn elintarvikekuljetustehtävän kuorma-autolla tai yhdistelmäajoneuvolla. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Verkko-opiskelu

Opinnot toteutetaan verkko-opintoina. Koulutus muodostuu verkko-opinnoista, itsenäisestä opiskelusta sekä työelämässä oppimisesta. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Tutkinnon osan verkko-opinnot on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelämän tarpeita vastaavaa osaamistasi.

Tutkinnon osan opintoihin hakeutuvalta edellytetään tarvittavaa ajokorttiluokkaa sekä voimassa olevaa kuljetusalan ammattipätevyyttä.

Hakeutuminen koulutukseen

Koulutukseen ei ole erillistä hakuaikaa – voit hakeutua opiskelemaan jatkuvan haun kautta. Opintojen aloitus sekä kesto sovitaan hakijakohtaisesti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Tutustu jatkuvaan hakuun

Koulutusmaksu

Verkko-opiskelu on maksutonta.

Hakeutuminen koulutukseen

Jatkuva haku, aloitus sopimuksen mukaan.

Hae koulutukseen

Kiinnostaako opiskelu oppisopimuksella?

Opiskelu on mahdollista myös oppisopimuksella. Joko koko opintojen ajan tai lyhyempinä jaksoina.

Tutustu oppisopimukseen

Lisätietoja

HakuPiste

hakupiste@esedu.fi

Mikkeli
Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki
Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021