Skip to content
EtusivuKoulutuksetKoneasennus 30 osp
Kone ja tuotantotekniikan opiskelija työskentelemässä

Koneasennus 30 osp

Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta

Opiskelupaikka:
Pieksämäki
Hakutapa:
Jatkuva haku

Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta.

Tutkinnon osan suoritettuasi osaat suunnitella työtäsi ja hyödyntää mekaanisissa koneasennuksissa tarvittavia piirustuksia, kuvia ja ohjeita. Osaat myös tehdä mekaanisia koneasennustöitä ja niihin liittyviä mittauksia sekä noudattaa työelämän toimintatapoja ja koneasennuksien työturvallisuusvaatimuksia

Tutkinnon osan näyttö

Osoitat ammattitaitosi näytössä käytännön työtehtävissä kone- ja tuotantotekniikan tai vastaavan alan toimintaympäristössä tekemällä koneenasennuskokonaisuuksia. Osoitat hallitsevasi mekaanisissa koneasennustöissä tarvittavien kone-elimien, materiaalien, työkalujen, kuvien ja ohjeiden käytön.

Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Pieksämäki: Hiekanpää, Pappilantie 9

Opinnot toteutetaan monimuoto-opintoina. Koulutus muodostuu lähiopetuksesta, verkko-opinnoista, itsenäisestä opiskelusta sekä työelämässä oppimisesta. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelämän tarpeita vastaavaa osaamistasi.

Hakeutuminen koulutukseen

Koulutukseen ei ole erillistä hakuaikaa – voit hakeutua opiskelemaan jatkuvan haun kautta. Opintojen aloitus sekä kesto sovitaan hakijakohtaisesti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Tutustu jatkuvaan hakuun

Koulutusmaksu

Opetus on maksutonta. Opiskelija maksaa itse koulutuksen aikana mahdollisesti suoritettavien työelämän pätevyystestien korttimaksut sekä osan opiskelukustannuksista. Päätoimiseen opiskeluun sinun on mahdollista hakea opintotukea. Työttömänä hakijana voit selvittää TE-toimistosta oikeutesi opiskella työttömyysturvalla.

Hakeutuminen koulutukseen

Jatkuva haku, aloitus sopimuksen mukaan.

Hae koulutukseen

Kiinnostaako opiskelu oppisopimuksella?

Opiskelu on mahdollista myös oppisopimuksella. Joko koko opintojen ajan tai lyhyempinä jaksoina.

Tutustu oppisopimukseen

Lisätietoja

HakuPiste

hakupiste@esedu.fi

Mikkeli
Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki
Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021