Skip to content
EtusivuKoulutuksetKauppakeskusten ja myymälätilojen puhtauspalvelut 30 osp
Toimitilahuoltaja käyttää lattianpesukonetta

Kauppakeskusten ja myymälätilojen puhtauspalvelut 30 osp

Tutkinnon osa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta

Opiskelupaikka:
Mikkeli
Hakutapa:
Jatkuva haku

Kauppakeskusten ja myymälätilojen puhtauspalvelut tutkinnon osan suorittaneena osaat suunnitella ja toteuttaa kauppakeskusten ja myymälätilojen puhtauspalveluihin liittyviä töitä. Lisäksi toimit ammattitaitoisesti  kauppakeskusten ja myymälätilojen puhtauspalvelujen asiakaspalvelutilanteissa ja työyhteisössä sekä noudatat työssäsi työturvallisuutta ja -ergonomiaa.

Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tutkinnon osa  puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta.

Tutkinnon osan näyttö

Osoitat ammattitaitosi näytössä käytännön työtehtävissä toimimalla asiakaskohteessa kauppakeskuksissa tai myymälätiloissa puhtauspalvelutehtävissä ja niihin läheisesti liittyvissä tehtävissä. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Mikkeli: Otavankatu

Opinnot toteutetaan monimuoto-opintoina. Koulutus muodostuu lähiopetuksesta, verkko-opinnoista, itsenäisestä opiskelusta sekä työelämässä oppimisesta. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelämän tarpeita vastaavaa osaamistasi. Tutkinnon osassa sinulta edellytetään alan perusosaamista sekä työssäoppimis-/oppisopimuspaikkaa.

 

 

Hakeutuminen koulutukseen

Koulutukseen ei ole erillistä hakuaikaa – voit hakeutua opiskelemaan jatkuvan haun kautta. Opintojen aloitus sekä kesto sovitaan hakijakohtaisesti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Koulutusmaksu

Koulutusmaksu on 125 €.
HUOM! Koulutusmaksua ei peritä vuonna 2022 aloittavilta opiskelijoilta.

Tutustu jatkuvaan hakuun

Hakeutuminen koulutukseen

Jatkuva haku, aloitus sopimuksen mukaan.

Hae koulutukseen

Kiinnostaako opiskelu oppisopimuksella?

Opiskelu on mahdollista myös oppisopimuksella. Joko koko opintojen ajan tai lyhyempinä jaksoina.

Tutustu oppisopimukseen

Lisätietoja

HakuPiste

hakupiste@esedu.fi

Mikkeli
Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki
Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021