Skip to content
EtusivuKoulutuksetJalkojenhoito eri asiakasryhmille 15 osp
Jalkojenhoito eri asiakasryhmille 15 osp

Jalkojenhoito eri asiakasryhmille 15 osp

Tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta

Opiskelupaikka:
Verkko
Hakutapa:
Jatkuva haku

Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta.

Jalkojen hoito eri asiakasryhmille -tutkinnon osan suoritettuasi osaat suunnitella jalkojenhoitotyötä eri toimintaympäristöissä sekä käyttää alan työmenetelmiä, -välineitä ja materiaaleja asiakkaan toimintakyvyn edistämisessä. Lisäksi osaat käyttää vuorovaikutustaitoja asiakastyössä ja ohjata asiakkaita palveluiden käytössä ja niihin liittyvissä valinnoissa.

Tutkinnon osan näyttö

Osoitat ammattitaitosi näytössä käytännön työtehtävissä hoitamalla asiakkaan jalkoja kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan ympäristössä tai asiakkaan kotona lähihoitajan tehtävissä. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Opinnot toteutetaan verkko-opintoina ja työelämässä oppien. Mikäli sinulla on tutkinnon osan suorittamiseen sopiva työsuhde, suosittelemme oppisopimusta.

Tutkinnon osan verkko-opinnot on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelämän tarpeita vastaavaa osaamistasi.

 

Hakeutuminen koulutukseen

Koulutukseen ei ole erillistä hakuaikaa – voit hakeutua opiskelemaan jatkuvan haun kautta. Opintojen aloitus sekä kesto sovitaan hakijakohtaisesti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Tutustu jatkuvaan hakuun

Kesto/laajuus

n. 2,5 kk

Koulutusmaksu

Opetus on maksutonta.

Hakeutuminen koulutukseen

Jatkuva haku ei käynnissä.

 

Kiinnostaako opiskelu oppisopimuksella?

Opiskelu on mahdollista myös oppisopimuksella. Joko koko opintojen ajan tai lyhyempinä jaksoina.

Tutustu oppisopimukseen

Lisätietoja

HakuPiste

hakupiste@esedu.fi

Mikkeli
Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki
Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021