Skip to content
EtusivuKoulutuksetJalka- ja käsihoitopalvelut 20 osp
Kosmetologiopiskelija esittelee ihonhoitotuotetta kauneushoitolassa

Jalka- ja käsihoitopalvelut 20 osp

Tutkinnon osa hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnosta

Opiskelupaikka:
Pieksämäki
Hakutapa:
Jatkuva haku

Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tutkinnon osa hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnosta.

Jalka- ja käsihoitopalvelut suorittaneilla on ammattitaito palvella asiakkaita, myydä kauneudenhoitoalan tuotteita ja palveluja sekä tehdä erilaisia jalka- ja käsihoitopalveluita. Asiakaspalvelutaitojen lisäksi hyvä tuotetuntemus sekä työ- ja asiakasturvallisuudesta huolehtiminen ovat osaamisen ydintä.

Tutkinnon osat suoritettuasi saat todistuksen suorittamistasi tutkinnon osista. Mikäli haluat todistuksen koko osaamisalasta, on sinun suoritettava koko hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto.

 

Tutkinnon osan näyttö:

Opiskelija osoittaa ammattitaitonsa näytössä tekemällä asiakkaille jalka- ja käsihoitoja käytännön työtehtävissä. Opiskelija osoittaa ammattitaitonsa kauneushoitolassa tai sitä vastaavassa työpaikassa. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Pieksämäki: Keskuskatu 32

Opinnot toteutetaan monimuoto-opintoina. Koulutus muodostuu lähiopetuksesta, käytännön työtehtävistä, itsenäisestä opiskelusta, oppimistehtävistä sekä työelämässä oppimisesta. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Opiskeluiden aikana opiskelija tekee asiakkaille jalka- ja käsihoitoja käytännön työtehtävissä. Opiskelija osoittaa ammattitaitoaan kauneushoitolassa tai sitä vastaavassa työpaikassa. Tutkinnon osan suorittamisen jälkeen voit työskennellä tutkinnon osan mukaisissa työtehtävissä esimerkiksi kauneushoitoloissa, kylpylöissä, palvelutaloissa, kongressikeskuksissa ja hotelleissa tai laivoilla joko yrittäjinä tai työntekijöinä.

Tutkinnon osan opinnot on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelämän tarpeita vastaavaa osaamistasi.

Jalka- ja käsihoitopalvelut (20 osp)

Opiskelija osaa

• Tehdä asiakkaille käsihoitoja
• tehdä asiakkaille jalkahoitoja
• toimia erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa ja työyhteisön jäsenenä
• noudattaa työskentelyssään työ¬ ja asiakasturvallisuutta
• arvioida omaa toimintaansa.

Hakeutuminen koulutukseen

Koulutukseen ei ole erillistä hakuaikaa – voit hakeutua opiskelemaan jatkuvan haun kautta. Opintojen aloitus sekä kesto sovitaan hakijakohtaisesti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Tutustu jatkuvaan hakuun

Koulutusmaksu

Koulutus on maksutonta.

Hakeutuminen Pieksämäellä alkavaan koulutukseen

Jatkuva haku, aloitus 1.8.24 tai sopimuksen mukaan.

Hae koulutukseen

 

Kiinnostaako opiskelu oppisopimuksella?

Opiskelu on mahdollista myös oppisopimuksella. Joko koko opintojen ajan tai lyhyempinä jaksoina.

Tutustu oppisopimukseen

Lisätietoja

HakuPiste

hakupiste@esedu.fi

Pieksämäki
Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

Opinto-ohjaaja

Pieksämäki
Teija Kolehmainen
puh. 040 305 6689
teija.kolehmainen@esedu.fi

Tutustu koulutukseen

Hyväksy Tilastot & Markkinointi evästeet katsoaksesi tämän videon.

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021