Skip to content
EtusivuKoulutuksetCAD 3D-mallintaminen ja piirustusten tuottaminen 20 osp
Esedun vihreä logotausta

CAD 3D-mallintaminen ja piirustusten tuottaminen 20 osp

Tutkinnon osa puuteollisuuden perustutkinnosta

Opiskelupaikka:
Mikkeli
Hakutapa:
Jatkuva haku

CAD 3D-mallintaminen ja piirustusten tuottaminen tutkinnon osan suoritettuasi osaat suunnitella omaa työtäsi ja tehdä 3D-malleja ja 3D-kokoonpanoja. Osaat myös luoda työssä tarvittavat piirustukset sekä toimia työyhteisön jäsenenä ja arvioida toimintaasi.

Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tutkinnon osa puuteollisuuden perustutkinnosta.

Tutkinnon osan näyttö

Osoitat ammattitaitosi näytössä puusepänteollisuuden, puurakenneteollisuuden, sahateollisuuden tai levyteollisuuden CAD-suunnittelua tekevässä suunnittelutoimistossa, tehdaskonttorissa tai muussa vastaavassa käytännön CAD-suunnittelutöitä tekevässä yrityksessä tai vastaavassa työympäristössä mallinnus- ja piirustusten tuottamistehtävissä.

Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Mikkeli: Raviradantie

Koulutus muodostuu lähiopetuksesta, käytännön harjoituksista, itsenäisestä työskentelystä, oppimistehtävistä, ohjauksesta sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelämän tarpeita vastaavaa osaamistasi. Tutkinnon osassa sinulta edellytetään jo jossain määrin alan perusosaamista.

  • 3D-mallit ja -kokoonpanot
  • piirustuksien luominen
  • toiminta työyhteisön jäsenenä
  • oman toiminnan arviointi

Hakeutuminen koulutukseen

Koulutukseen ei ole erillistä hakuaikaa – voit hakeutua opiskelemaan jatkuvan haun kautta. Opintojen aloitus sekä kesto sovitaan hakijakohtaisesti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Koulutusmaksu

Opetus on maksutonta. Opiskelija maksaa itse koulutuksen aikana mahdollisesti suoritettavien työelämän pätevyystestien korttimaksut sekä osan opiskelukustannuksista, esim. koulutuksessa tarvittavat materiaalit. Päätoimiseen opiskeluun sinun on mahdollista hakea opintotukea. Työttömänä hakijana voit selvittää TE-toimistosta oikeutesi opiskella työttömyysturvalla.

Tutustu jatkuvaan hakuun

Hakeutuminen koulutukseen

Jatkuva haku, aloitus sopimuksen mukaan.

Hae koulutukseen

Kiinnostaako opiskelu oppisopimuksella?

Opiskelu on mahdollista myös oppisopimuksella. Joko koko opintojen ajan tai lyhyempinä jaksoina.

Tutustu oppisopimukseen

Lisätietoja

HakuPiste

hakupiste@esedu.fi

Mikkeli
Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki
Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021