Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelijoiden kv-haku käynnistyy syyskuussa

Opiskelijoiden kv-haku käynnistyy syyskuussa

31.08.2023

Etelä-Savon ammattiopistossa on mahdollista suorittaa osa työelämäjaksoista ulkomailla. Suorituspaikkoja eli yhteistyökumppaneitamme on pääsääntöisesti Euroopassa. Opiskelijavaihdot ovat yleensä kestoltaan 4-8 viikkoa.

Hakuaika vaihtoihin on kaksi kertaa lukuvuodessa, ja seuraava hakuaika on 4.-29.9.2023. Tässä haussa valittavien opiskelijoiden vaihto toteutetaan pääsääntöisesti keväällä 2024.

Kaikki ohjeet hakeutumisesta kv-vaihtoon löydät oppilaitoksen verkkosivuilta: Kansainvälisyys ja sieltä erityisesti kohdasta Vaihtoon lähtijälle.

Hakemus täytetään Wilmassa kohdassa Kyselyt. Tarvitset hakemuksen liitteeksi englanninkielisen CV:n ja esittelykirjeen (Cover letter). Ohjeet näiden laatimiseksi ovat niin ikään verkkosivuilla. Tallenna nämä kaksi liitettä ensin koneellesi ja täytä vasta sitten hakulomake.

Alaikäisten opiskelijoiden hakemus menee ensin huoltajan hyväksyttäväksi. Vastuuohjaaja tekee oman puoltonsa ja sitten hakemukset käsitellään kv-toimistossa. Päätös vaihtoihin valittavista opiskelijoista tehdään kv-ryhmän kokouksessa 17.10., jonka jälkeen päätökset lähetetään kaikille hakijoille Wilman kautta.

Aloilla pidetään kv-infoja nyt haun alkaessa. Alasi kv-vastaava tiedottaa niistä. Otavankadun toimipisteessä Mikkelissä kaikille avoin kv-info on pe 8.9. klo 13 luokassa 205.

Jos sinulla on kysyttävää, niin olethan yhteydessä oman alasi kv-vastaavaan, vastuuohjaajaasi tai kv-toimistoon esim. Wilma-viestillä, sähköpostitse tai puhelimitse:

Jenni Kolmisoppi (puh. 044 711 5082, jenni.kolmisoppi@esedu.fi) ja
Katja Akulsina (puh. 040 651 7573, katja.akulsina@esedu.fi)

Alojen kv-vastaavat

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021