Skip to content
EtusivuAjankohtaistaHaku kv-vaihtoon käynnistyy 12.2.2024

Haku kv-vaihtoon käynnistyy 12.2.2024

01.02.2024

Etelä-Savon ammattiopistossa on mahdollista suorittaa osa työelämäjaksoista ulkomailla. Suorituspaikkoja eli yhteistyökumppaneitamme on pääsääntöisesti Euroopassa. Opiskelijavaihdot ovat yleensä kestoltaan 4-8 viikkoa.

Hakuaika vaihtoihin on kaksi kertaa lukuvuodessa, ja seuraava hakuaika on 12.-23.2.2024. Tässä haussa valittavien opiskelijoiden vaihto toteutetaan pääsääntöisesti syksyllä 2024.

Kaikki ohjeet hakeutumisesta kv-vaihtoon löydät Esedun verkkosivuilta: esedu.fi > Opiskelijalle > Kansainvälisyys ja sieltä erityisesti kohdasta esedu.fi > Opiskelijalle > Kansainvälisyys > Vaihtoon lähtijälle

Hakemus täytetään Wilmassa kohdassa Kyselyt. Tarvitset hakemuksen liitteeksi englanninkielisen CV:n ja esittelykirjeen (Cover letter). Ohjeet näiden laatimiseksi ovat niin ikään verkkosivuilla. Tallenna nämä kaksi liitettä ensin koneellesi ja täytä vasta sitten hakulomake.

Alaikäisten opiskelijoiden hakemus menee ensin huoltajan hyväksyttäväksi. Vastuuohjaaja tekee oman puoltonsa ja sitten hakemukset käsitellään kv-toimistossa. Päätös vaihtoihin valittavista opiskelijoista tehdään kv-ryhmän kokouksessa 18.3., jonka jälkeen päätökset lähetetään kaikille hakijoille Wilman kautta.

Aloilla pidetään kv-infoja nyt haun alkaessa. Alasi kv-vastaava tiedottaa niistä tarkemmin. Otavankadun toimipisteessä Mikkelissä kaikille avoin kv-info on ke 7.2. klo 12.30 luokassa 203.

Jos sinulla on kysyttävää, niin olethan yhteydessä oman alasi kv-vastaavaan, vastuuohjaajaasi tai kv-toimistoon esim. Wilma-viestillä, sähköpostitse tai puhelimitse.

Jenni Kolmisoppi, kv-koordinaattori
puh. 044 711 5082
jenni.kolmisoppi@esedu.fi

Katja Akulsina, kv-koordinaattori
puh. 040 651 7573
katja.akulsina@esedu.fi

 

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021