Skip to content
EtusivuAjankohtaistaHaku kv-vaihtoon käynnissä 30.9. saakka

Haku kv-vaihtoon käynnissä 30.9. saakka

16.09.2022

Etelä-Savon ammattiopistossa on mahdollista suorittaa osa työelämäjaksoista ulkomailla. Suorituspaikkoja eli yhteistyökumppaneitamme on pääsääntöisesti Euroopassa. Opiskelijavaihdot ovat kestoltaan 4-8 viikkoa.

Hakuaika vaihtoihin on kaksi kertaa lukuvuodessa, ja seuraava hakuaika on 5.-30.9.2022. Tässä haussa valittavien opiskelijoiden vaihto toteutetaan pääsääntöisesti keväällä 2023.

Kaikki ohjeet hakeutumisesta kv-vaihtoon löydät oppilaitoksen verkkosivuilta:

Hakemus täytetään Wilmassa kohdassa Kyselyt. Tarvitset hakemuksen liitteeksi englanninkielisen CV:n ja esittelykirjeen (Cover letter). Ohjeet näiden laatimiseksi ovat niin ikään verkkosivuillamme. Tallenna nämä kaksi liitettä ensin koneellesi ja täytä vasta sitten hakulomake.

Alaikäisten opiskelijoiden hakemus menee ensin huoltajan hyväksyttäväksi. Vastuuohjaaja tekee oman puoltonsa ja sitten hakemukset käsitellään kv-toimistossa. Päätös vaihtoihin valittavista opiskelijoista tehdään kv-ryhmän kokouksessa 18.10., jonka jälkeen päätökset lähetetään kaikille hakijoille Wilman kautta.

Jos sinulla on kysyttävää, niin olethan yhteydessä oman alasi kv-vastaavaan, vastuuohjaajaasi tai meihin kv-toimistossa esim. Wilma-viestillä, sähköpostitse tai puhelimitse.

Esedun kansainvälisyyspalvelut

Jenni Kolmisoppi
puh. 044 711 5082, jenni.kolmisoppi@esedu.fi

Katja Akulsina
puh. 040 651 7573, katja.akulsina@esedu.fi

Lisätietoja hakeutumiseen liittyen:

Hakuohje kv-vaihtoon hakemisesta Esedun opiskelijoille

Tietoa kv-vaihdosta kiinnostuneille Esedun opiskelijoille
Video on tehty syksyllä 2020, mutta asiat eivät ole siitä juurikaan muuttuneet.

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021